Авангардни смарт технологии на Международния технически панаир в Пловдив

18:30, 25 сеп 16 25 482 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Авангардни автомобили от най-висок клас, съчетаващи върхови технологии и футуристичен дизайн, са експонирани в Смарт палата, която се прави за първи път в Международния технически панаир. Деловият форум ще се проведе от утре,26 септември, до 1 октомври в Пловдив с участието на компании от 33 държави и страна партньор Чехия.

Една от новите прояви на ЕСЕН 2016 е в палата 2 и се организира под надслов “be smart….”.  В нея компанията Smart management   представя иновативни автомобилни решения, финансов инженеринг, модерни подходи за мениджмънт и хайтех разработки. Атрактивната колекция включва демо моделите  на Smart management („Мерцедес“, “Фолксваген“ и „Смарт“) и на „Мото пфое“ („Форд“, „Волво“, „Рейндж  роувър“,„Ягуар“). 

Лифтинг за коли, повредени от градушка, демонстрира „Пентфил и Кардинг България“.  Използват се специални инструменти и технология за изправяне на вдлъбнатини без боядисване, обясняват от фирмата. Интересен хайтех експонат е и самобалансиращият се електрически скутер на „МГС-ойл“, който се управлява с движения на тялото. 

Така посетителите на Есенния панаир ще се срещнат с технологиите на ХХІ век и с идеи за бъдещето. Един от тях ще получи наградата, осигурена от Международен панаир Пловдив – Smart Fortwo. Той е икономичен и красив, снабден с навигационна система и много други екстри.

На 72-ия  Международен  технически панаир доминира бизнесът от последно поколение. Дрон шоу е голямата атракция на „Робохайтех“. Всеки ден ще има демонстрации с летящи роботи и автомодели, тренинг на компютърни симулатори и курсове за оператори на безпилотни летателни апарати.  Любознателните посетители ще научат как мобилните роботи се използват за наблюдение, фото и видео заснемане, прецизно земеделие, пожарна безопасност, защита на населението, търсене и спасяване на хора.

Новост е и СтартЪп зоната за млади изобретатели и предприемачи.  Международен панаир Пловдив им предоставя щанд, за да покажат своите изделия на най-престижната технологична среща на Балканите. Участват студенти от техническите университети в Пловдив и Варна.

За първи път се обособява секция за агротехника в изложбата „Машиностроене“. Български и чуждестранни компании предлагат модерни машини за селското стопанство, инвентар и резервни части. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама