Нов хипермаркет отваря врати в Пловдив

06:38, 29 сеп 16 25 362 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Новият хипермаркет на водещата верига за дома и градината ще посрещне първите си клиенти в Пловдив днес от 15 часа. Той е разположен в нова сграда, с изцяло променен модерен облик и концепция и на нов, удобен адрес бул. „Кукленско шосе“ № 13. Хипермаркетът ще предлага на достъпни цени разширен асортимент от над 40 хил. продукта за създаването и обновяването на дома и градината.

Специално за откриването магазинът ще предложи невероятни оферти като акумулаторна бормашина „Bosch” за 79 лв., интериорна врата с каса за 79 лв., моноблок „Видима“ за 99 лв., акумулатори „Bosch” серия S3 от 79 лв., LED крушка V-TAC 7W само за 2 лв. и още над 250 изключителни оферти. За периода на промоцията, клиентите ще могат да се възползват от безплатен транспорт в рамките на града, а за избрани продукти и от изплащане на вноски без оскъпяване.

Модерната концепция, по-добрата подредба и организация на продуктите в хипермаркета ще помагат на потребителите с лекота и удоволствие да открият и изберат това, което им е необходимо. В приятна и уютна обстановка, клиентите ще получат внимателна и професионална консултация и ще могат бързо и лесно, на едно място, да намерят всичко, от което се нуждаят, за да направят дома и градината си по-красиви, функционални и удобни.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама