В Пловдив вдигнаха принудително спрени от употреба автомобили

10:19, 21 окт 16 25 212 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От облепените със стикер-предписание от комисията по репатриране 24 бр. излезнали от употреба автомобили принудително бяха репатрирани 6 бр.автомобили, а останалите са доброволно преместени от собствениците им, съобщи кметът на района инж.Ральо Ралев.



Акцията се провежда в изпълнение на Наредбата за управление на отпадъците на територията на Община Пловдив. Кметът на район  „Северен” инж.Ральо Ралев напомня, че се облепят автомобили, които не са в движение, без технически преглед  за последните две години  и намиращи се на терени общинска собственост.



След облепяне на автомобилите собствениците имат 90 дневен срок, в който следва да преведат автомобилите се в техническо изправно състояние, да ги преместят на частен терен или да ги предадат за разкомплектоване на лицензирани за целта фирми. В следствие на неизпълнени такива предписания следва акция по репатриране на излезлите от употреба МПС-та.



Телефонът, на който гражданите могат да подават своите сигнали за местоположението на излезли от употреба моторни превозни средства в район „Северен” е 032/901 165 – отдел „Екология”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама