Пловдивчани недоволстват от нова бариера на Гребната база

15:40, 02 дек 16 25 361 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Родители са принудени да плащат по 2 лева всеки път, когато трябва да закарат с автомобил децата си в спортните зали в района на Гребната база. Пловдивчани сигнализираха, че втора бариера блокира свободния достъп до улица "Ясна поляна". "През лятото няма проблем, но сега е студено. Принудени сме да ги оставяме по бариерата", недоволстват хората.



В началото на годината беше изградена първата бариера на Гребната база. Преди около месец-малко след визитата на премиера Бойко Борисов, който посети района заради строящата се зоологическа градина, е поставена новата. За нея се плаща и се влиза срещу пропуск. Освен доволните спортисти обаче има и много недоволни пловдивчани. Трета бариера пък се строи от другият вход на улицата, където ще се влиза за зоологическата градина. Въпреки че пътят е в ремонт той е много натоварен, защото засега оттам не се плаща. Засега..



"След ремонта на ул. "Ясна поляна" са реализирани около 60-70 паркоместа, плюс зоната пред Зоопарка - общо над 100 места. Паркирането там обаче попада в режима за паркиране на Гребната база", обясни зам.-кметът Златин Велев.  Той е категоричен, че местата обслужват главно новоизградения младежки център и спортните зали наоколо, цената наистина е 2 лева, но за целодневен престой на паркингите наоколо.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама