Кадри, свързвани с БСП, са новите замeстник областни управители в Пловдив 

13:34, 20 фев 17 / Политика 25 551 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Областният управител Здравко Димитров представи новите зам.-областни управители на служителите на Областна администрация Пловдив. Ангел Рангелов и Владимир Петров са назначени със заповед на служебния премиер Огнян Герджиков и встъпват в длъжност на 21 февруари. „В работата си не се водя от политически пристрастия и предубеждения. Знам, че екипът на Областна администрация Пловдив е качествен и работи като добре смазана машина в услуга на хората“, коментира Здравко Димитров.

Припомняме, че буквално преди дни Георги Пилев, който беше от представител на РБ си подаде оставката. Преди година същото направи Владимир Маринов от АБВ също напусна поста зам.-областен управител след като партията излезе от управляващата коалиция.

Ангел Рангелов е завършил Академия на Министерството на вътрешните работи и юридически факултет на Софийски университет. Той има 33 годишен стаж в структурата на МВР. Рангелов е бил директор на Областна дирекция Полиция, на ОП „Синя зона - паркинги и гаражи“ Пловдив и ръководител отдел „Сигурност“ към ВЕЦ Пловдив.

Владимир Петров е на 45 години. Завършил е българска филология и право, има магистратури по банкова администрация, маркетинг, мениджмънт и журналистика. Специализирал е в областта на изборното право. Многократно е бил председател на общинска избирателна комисия и временно е изпълнявал длъжността омбудсман на гр. Пловдив.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама