Административният съд с отворени врати за пловдивчани днес

07:00, 01 мар 17 25 378 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Административен съд – Пловдив организира „Ден на отворените врати”, който ще се проведе днес от 13:30 часа до 17:00 часа в сградата на съда в Пловдив на ул. Иван Вазов № 20.

Инициативата се осъществява с цел популяризиране дейността на съда и във връзка с честване на 10-годишнина от създаването му. "В Деня на отворените врати, каним граждани, студенти и журналисти, които да посетят сградата на Административен съд – Пловдив. В рамките на събитието, гостите ще бъдат запознати с историята, функциите, структурата на институцията и работата на съдиите и съдебната администрация", казват матистратите.

В кабинета на заместник-председателя на Административен съд – Пловдив ще се организира публично разпределение на съдебните дела в присъствието на желаещите граждани и журналисти.

Провеждането на „Ден на отворените врати” в Административен съд – Пловдив е насочено към популяризиране дейността на съда, с цел повишаване правната култура на гражданите и постигане на по-добра информираност за работата на съдебната система, както и за изграждане на доверие в работата на съда.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама