Изграждат 600 метра нова топлопреносна мрежа в Пловдив

08:52, 04 мар 17 25 272 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

EVN България Топлофикация продължава дейностите от 2016 г. за изграждането на нова топлопреносна мрежа по бул. „6-ти септември“ от мост „Адата“ до бул. „Цариградско шосе“ в Пловдив.

В тази връзка от началото на март 2017 г. стартира нов голям проект в гр. Пловдив за полагане на 600 метра нов главен топлопровод по бул. „6-ти септември“ – в участъка от ул. „Владая“ до бул. „Цариградско шосе“. Строително-монтажни дейности ще се извършват на етапи като първият етап обхваща отсечката от ул. „Орловец“ до бул. „Цариградско шосе“. Предвиденият график за работа по този етап е от 1 март 2017 до 30 април 2017 г.  В посочения период се въвежда еднопосочно движение по посока бул. „Цариградско шосе“ в южното платно на бул. „6-ти септември“ между ул. „Орловец“ и бул. „Цариградско шосе“.

Проектът на EVN България Топлофикация е част от големия проект на Община Пловдив за цялостна реконструкция на този участък от бул. „6-ти септември“. Полагането на топлопреносна мрежа от дружеството се извършва по съгласуван проект с общинската администрация и КАТ. EVN България Топлофикация ще предприеме всички мерки за възможно по-бързо приключване на дейностите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама