На церемония в Пловдив отличават най-значимите постижения в бизнеса

07:45, 09 мар 17 25 333 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Третото издание на годишните награди VIP Business Awards 2017, организирани и продуцирани от агенция за публични комуникации VIP Communication PR ще се проведе днес  в Хотел РАМАДА - ТРИМОНЦИУМ ПЛОВДИВ, Зала Амбасадор от 20:00 часа.

По време на официалната церемония ще бъдат отличени най-значимите постижения в бизнеса у нас.  Конкурсът ще отдаде нужното внимание на успешния бизнес, който дори в период на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира европейски стандарт и просперитет. Световният опит показва, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и дават стимул за развитие на бизнеса.

Тези награди подпомагат също и инвестициите в образованието в учебно тренировъчните фирми за децата предприемачи и инициират стипендии за социално слаби отличници и ученици в неравностойно положение, които искат да останат да учат и да работят в България.

Поощряват се устойчивото развитие, иновациите, повишаването на стандарта в корпоративната общност, опазването на околната среда, корпоративната и социалната отговорност, както и дейностите и услугите, в полза на обществото.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама