В Пловдив наградиха най-добрите учители

13:24, 30 юни 17 25 533 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Общински Съвет Пловдив и председателят Савина Петкова бяха домакини на официалното връчване на годишните награди на Регионално управление на образованието – Пловдив, които се връчват за четвърти пореден път. Наградите са учредени за висок професионализъм и всеотдайност в педагогическата дейност, както и за постигнати значими резултати в образователно-възпитателния процес. Над 100 учители, педагози и директори бяха дошли в Общински съвет за да научат призьорите за тазгодишната учебна година. Наградите бяха разпределени в няколко категории, а директорът на РУО – Пловдив Иванка Киркова отличи всеки един от спечелилите.

„За мен е изключително удоволствие да бъда тук при връчването на тези вече традиционни награди. Разбирам, че тази година номинациите са били плод на един разширен дебат сред вас самите, педагогическите съвети, обществени съвети, което още повече повишава тяхната стойност. Вярвам, че резултатите, които постигате с вашите ученици, са искрена радост за вас. Ние като родители сме дълбоко благодарни за всеотдайността ви“.  Това заяви председателят Савина Петкова в своето обръщение към учителите.

Директорът на РУО – Пловдив Иванка Киркова обясни, че тази година подходът при номиниране е бил отворен, за да може самата процедура да е възможно най-точна. По този начин всеки един от вас, който е разрешил дори един казус, променил е една човешка съдба, да получи заслужено признание за труда си, заяви Киркова пред учителите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама