Благотворителен концерт за Международния ден на хората със синдром на Даун

14:00, 18 мар 18 25 428 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

 

За да отбележат Международния ден на хората със синдром на Даун, Музикална фондация Консонанс и Сдружението на родителите на деца със синдром на Даун организират благотворителен концерт.

Музикално събитие ще се състои на 21-ви март 2018 г. в Историческия музей на гр. Пловдив, а началото е от 18.30 часа.

На 21-ви март светът отбелязва Международния ден на хората със синдром на Даун. Нека на този ден всички да се озарим от усмивките на Слънчевите деца, които са част от нашите семейства.

Всички деца са еднакви и всички се нуждаят от обич и подкрепа! Нека подкрепим хората със синдром на Даун и нека направим този ден незабравим.

Участие в благотворителния концерт ще вземат деца, които ще зарадват своите връстници и всички, които посетят събитието с изпълнения на класически произведения.

Младите виртуози Павела Занева, Ивайло Василев, Ана-Мария Узунова, Сион Найман, Теодора Маркова, Теодора Занева, Борис Узунов, Теодор Пазов и Петър Дюлгеров ще изпълнят класически произведения от П. Христосков, Ференц Лист, Фредерик Шопен, Хайдн-Попер, Лудвиг ван Бетовен и Роберт Шуман.

Музикалното благотворително събитие се провежда под патронажа на почетния консул на Германия в Пловдив - д-р Мариана Чолакова.

 


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама