Благотворителен концерт в подкрепа на борбата с рак на гърдата

08:30, 21 апр 18 25 553 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Благотворителен концерт във Велинград ще подкрепи тазгодишната благотворителна кампания Avon срещу рака на гърдата „От любов към живота".  Концертът ще се проведе на 21 април (събота) от 18:00 часа в ОНЧ Св. Св. Кирил и Методий 1905. В събитието безвъзмезно ще вземат участие клуб по спортни танци „Импулс“-Велинград, школа саксофони и китара, школа журналисти (ученици от ОУ „Н.Рилски“), театрална школа (ученици от ОУ „Н.Рилски“), Никол Коткова – Дювис „Звънче“ с музикални ръководители Йорданка и Иван казалиеви, детски ансамбъл „Чепинче“ с ръководители Иван и Аделина Пещерски.

Всеки, които желае да се наслади на спектакъла и да бъде част от кампанията, може да  закупи покана за концерта на стойност 10лв., към която ще получи като подарък розов благотворителен продукт. Поканите могат да бъдат заявени на Силвия Маликова на телефон 0879365368. 100% от печалбата от розовите благотворителни продукти, Avon и през тази година ще дари на своя партньор в България – фондация „Една от 8“. Събраните средства отиват в подкрепа на жените, борещи се с рака на гърдата и техните семейства и се изразяват в осигуряване на безплатна психологическа, юридическа, информационна и практическа помощ.

Организатор на концерта във Велинград е Силвия Маликова– Посланик на хуманността от Велинград, с подкрепата на Стела Ганчева, Зонален мениджър на козметичната компания. Благотворителният концерт ще се проведе в духа на кампанията и под надслов „Благодаря от любов към живота“

В сърцето на благотворителна кампания „От любов към живота“, която се провежда за 17 поредна година в България и тази година са Посланиците на хуманността, избрани сред Представителите на Avon от 20 града в България. Тяхната основна задача ще бъде да популяризират кампанията и да разпространяват посланията й до колкото се може повече хора. 35-те дами са представители на от различни градове на страната и са избрани на база на тяхната мотивираност и отдаденост към каузата.

В рамките на инициативата предстоят много активности, сред които турне „БЛАГОДАРЯ от любов към живота“. То ще премине по Пътя на надеждата през основни градове в страната. В определени дати там ще бъде разположен специален щанд, на който хората ще имат възможност да научат повече за „От любов към живота“, да поръчат своя розов продукт в подкрепа на кампанията и да се забавляват с интерактивните игри и занимания. Кампанията ще бъде съпътствана и от локални инициативи в цялата страна, които ще бъдат организирани от Посланиците на хуманността и също ще имат за цел да съберат средства за каузата.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама