267 са санкционирани за неправилно паркиране

08:12, 17 юни 15 25 294 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
260 нарушения за неправилно паркиране и престой са констатирани от полицейски служители в Сливен през последната седмица. Съставени са фишове на водачите, както и седем акта по сигнали на граждани. Екипи на „Пътна полиция” с мобилни камери за заснели 170 нарушения на скоростта. 

Три коли с мобилни камери снимат в Сливен. По един автомобил има в районните управления на Нова Загора, Котел и Твърдица. Екипите са оборудвани с мобилни знаци Е-24, които се поставят пред и зад полицейския автомобил. Знакът се поставя в посоката, в която става заснемането. 

Нарушенията за превишение на скоростта, заснети от екипите с мобилни камери, са основно в град Сливен на булевардите „Ст.Караджа”, „Цар Симеон”, „Ичеренско шосе”, „Банско шосе”, „Бургаско шосе и главен път І-6.

Продължава  работа по пакета от спешни мерки на ОДМВР-Сливен, целящи  максималното ограничаване на грубото и явно нарушаване на правилата за движение, намаляване на тежките пътни инциденти, нулева толерантност към отнемането на предимство  и грубото паркирането на пешеходни пътеки, върху тротоари, тревни площи и други места.Гражданите могат да подават сигнали за нарушения по ЗДвП на ел.адрес [email protected]. Сигналът трябва да съдържа снимка на нарушението, дата и час, място на нарушението (независимо дали това е видно от снимковия материал) и телефон за връзка с лицето, подало сигнала. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама