"Роксет" ще взриви сцената тази вечер

08:14, 17 юни 15 / Култура 25 365 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Концертът на шведския дует "Роксет", който е част от юбилейното им турне, е днес. Подгряваща група е  „Революция Z”.

Очаква се турнето да приключи по времето, когато ROXETTE ще празнуват 30-тата си годишнина и поради тази причина е наречено "XXX – The 30th Anniversary Tour", съобщават от „София мюзик ентърпрайсис”.

Техническата подготовка за концерта започна в понеделник. Към индивидуалните изисквания на Мари Фредриксон и Пер Гесле са осигурени самостоятелни и комфортни гримьорни с много цветя. Бананите и прясно нарязаният джинджифил са част от поръчаните плодове за артистите, като те ще опитат и качественото българско червено вино .

Хитът  The Look превзел върха на класацията за сингли на Billboard през март 1989 г. Listen To Your Heart, It Must Have Been Love и Joyride също се подредиха под номер 1 в Америка, което утвърди „Роксет” като една от най-големите поп банди на всички времена. Продадените албуми по света са над 75  милиона.

Зала "Арена Армеец" отваря входовете си за концерта в 18,30 ч. Самият той започва в 20,00 ч. Организаторите съветват феновете да предвидят натоварено движение по бул. "Цариградско шосе".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама