Цял ден благотворителност за Дом "Княгиня Мария - Луиза" в Пловдив

11:15, 17 юни 15 25 336 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Голяма благотворителна акция, целяща да събере 40 хил. лева за спортна площадка в Дом за деца "Княгиня Мария - Луиза", ще се проведе на 20 юни, събота, в Пловдив. Събитието стартира в 10 часа на площада пред сградата на Община Пловдив и ще продължи през целия почивен ден, разказа Джон Гладуиш – изпълнителен директор на аутсорсинг компанията "60К", която е организатор на инициативата, предаде репортер на Topnovimi.bg.

В програмата са включени много танци и зумба, ще участват любими звезди от X Factor, ще има куклен театър за децата и още много други забавления и занимания.

"Искаме да вдъхновим обществото да дава", споделиха организаторите и специално обявиха, че компанията ще удвои сумата, събрана от пловдивчани в събота.

Джон Гладуиш не пропусна да сподели личните си впечатления от Града под тепетата, наричайки го "съкровище". По думите му вече е изпълнен първоначалният план на компанията, а именно - в Пловдив да бъдат наети 100 души. Амбициите са до края на годината да бъдат разкрити 400 работни места.

Няма възрастови ограничения за кандидатите, изискването е владеенето на чужд език, конкретизираха от компанията и поясниха, че в последно време се търсят екзотични езици като корейски и португалски.

Кметът Иван Тотев коментира на свой ред, че в компанията работят и много хора от близките населени места, има служители чак от Пазарджик.

"Това прави Пловдив притегателен център", заяви не без гордост той и изтъкна, че градът е втората предпочитана дестинация за IT сектора в България.

До момента в Пловдив в него са заети около 4 хиляди души, амбициите са до осем месеца те да достигнат 5 хиляди, а през следващите няколко години броят им да се удвои.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама