Създаването на Алея на търновските царе иска общинският съветник Румен Димитров

11:16, 17 юни 15 / Политика 25 322 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Предложението ще бъде внесено за разглеждане на предстоящата сесия на местния парламент. Склулптурни светещи фигури на търновските царе ще разкрасят пространството под хълма Трапезица и подхода до "Св. 40 мъченици", ако предложението на зам. председателят на Общинския съвет във Велико Търново бъде прието.

То касае изготвянето и реализацията на проект, а стойността би била приблизително един милин лв.  С това ще се повиши още повече посетителският интерес към Велико Търново, коменира Димитров.

Освен предложението си, общинският съветник ще отпарви и две питания към кмета на Общината Даниел Панов. Едното е относно нормативната уредба на Община Велико Търново. Румен Димитров ще попита кмета дали счита, че няма нужда от преразглеждането й.

Другото касае ремонтните дейности по великотърновските улици. Жители на района около бул. "Бълагрия" са алармирали на общинския съветник притеснени, че няма яснота дали изкопните работи и ремонтните дейности са съгласувани с други институции като ВиК, Енерги и така нататък.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама