Внезапно ни напусна тонрежисьорът на "Тутурутка"

14:42, 17 юни 15 25 524 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Внезапната кончина на тонрежисьора Иван Бояджиев потопи в тъга едно от най-веселите и шумни места във Варна – Studio 21 на актьорите от "Тутурутка". На хората, които го познаваха, все още им е трудно да повярват, че Иван си е отишъл от този свят. Печалната вест излезе във фейсбук страницата на звукозаписното студио, което е тясно свързано и с популярния и обичан от младите във Варна и страната фестивал Funcity.

Бояджиев е починал във вторник, 16 юни, на работното си място. Десетки звезди от шоубизнеса вече поднесоха съболезнованията си на неговата страница в социалната мрежа. Между тях са Мария Илиева, Еленко Ангелов, Мартин Христов и други.

"На крилете на музиката човек може да достигне трона на самия Творец. Успешен полет, Ванка. Все по-нагоре и по-нависоко. Мир на Душата ти!” С тези думи изпращат своя колега и приятел актьорите от комедийното предаване "Тутурутка”, които преди близо 4 години се разделиха завинаги и с лъчезарната Атанаска Вихърова.

Всички, които искат да се сбогуват с Иван Бояджиев, могат да присъстват на поклонението, което ще се състои в четвъртък, 18 юни, от 11 часа в храма "Свети Атанасий".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама