Спипаха варненка, отдъхвала на Златните без пари

12:14, 24 юни 15 25 462 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
31-годишна варненка е задържана, след като изкара няколкодневна безплатна почивка в курорта „Златни пясъци”. В дните от 9 до 21 юни жената успяла да измами четири хотела. Тя се настанявала в туристическите обекти за по няколко дни, след което изчезвала, без да си плати. Същия номер приложила и в заведение.

31-годшната варненка не е криминално проявена. Проверките по случаите продължават, материалите са докладвани на Районната прокуратура.

44-годишен варненец с инициали С. Д. пък изтрезня в ареста, след като хулиганства край хотел в курорта. В следобедните часове в петък мъжът започнал да се държи скандално, при което служителите на туритическия обект му направили забележка. В отговор солидно почерпеният варненец започнал да сипе обиди, нецензурни думи и псувни, което принудило служителите да извикат полиция.

След пристигането на полицейския екип С. Д. продължил да хулиганства и униформените служители му щракнали белезниците. По случая е образувана преписка по Указа за борба с дребно хулиганство, а материалите са докладвани на Районната прокуратура. По-късно, на съдебно заседание варненецът е глобен със 100 лв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама