Йордан Лечков официално обяви кандидатурата си за кмет на Сливен

16:45, 24 юни 15 / Политика 25 395 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Йордан Лечков официално обяви, че ще се кандидатира за кмет на Сливен. Бившият градоначалник представи новата си формация, с която ще се яви на изборите през есента. Движение „Обединени региони“ /ДОР/ е регистрирано на 2 юни и е организация с нестопанска цел, в обществена полза и обединява лица, които са заинтересовани от развитието на града и региона, поясниха учредителите. В УС на формацията са Йордан Лечков, Васил Йовчев и Мария Григорова. А сред учредителите са и Георги Кирилов, Владимир Стоянов, Ибрям Алиев и Радост Костова.

„Като спортен човек не виждам нищо лошо да се явя на реванш. Имам и подкрепа”, каза Лечков при представянето на ДОР и кметската кандидатура.

Лечков ще бъде и водач на листата на коалицията за Общински съвет. Той обяви, че листата за съветници ще бъде с максималните 41 кандидати, а при добре свършена работа очакват в местния парламент да намерят място максимум от кандидатите. Номинирани ще бъдат кандидати за кметове във всички населени места от Сливенска община.

Сред  целите, които си поставя движението, е развитие на Сливен и осигуряване на по - добър живот на неговите жители. А кампанията, която ще води, ще бъде позитивна толерантна разяснителна и добронамерена. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама