Дават над 800 хил. лв. за ремонт на пътищата в Созопол

07:04, 25 юни 15 25 289 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С над 800 хиляди лева ще бъдат ремонтирани улиците в община Созопол. Местната администрация е обявила обществена поръчка за избор на фирма за поддръжка на улиците, показа справка на Topnovini.bg.

Прогнозната стойност е 833 330 лв. без ДДС. Тя включва асфалтиране, преасфалтиране, асфалтови кърпежи и локален ремонт, както и дейности по превантивното поддържане на Созопол, Черноморец, с. Равадиново, с. Атия, с. Росен, с. Равна гора, с. Присад, с. Зидарово, с. Вършило, с. Габър, с. Крушевец, с. Индже войвода, общински и местни пътища на територията на общината.

Крайният срок за изпълнение на ремонтните дейности е една година.

Средствата, които ще бъдат вложени, са от бюджета на администрацията за 2015 година. В поръчката е включено и изграждането на паркинг „Юг”, който трябваше да бъде готов за Европейското по футбол за юноши 2015 в Созопол. Преди първенството Общината обяви конкурс за благоустрояване на терена на стадиона, както и за паркинга. Заради ограниченото време обаче се наложи само да засипват с чакъл временно, за да може да се спират коли, обясниха от местната администрация пред Topnovini.bg. Сега вече след избора на изпълнител ще бъде изграден и паркингът.

Крайният срок за подаване на оферти е 15-ти юли. Кандидатите ще станат ясни на следващия ден /16.07/, когато от 11,00 ч. в сградата на Община Созопол ще бъдат отворени предложенията.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама