С над 254 000 лева ремонтират тротоари в Разград

07:43, 25 юни 15 25 405 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Над 254 000 лева ще вложи община Разград за ремонт на тротоари по улици в града. Вече е обявена и обществена поръчка за избор на изпълнител на строително- монтажните работи. Оферти за участие ще се приемат до 3 август, а отварянето на документацията ще бъде на следващия ден.

Финансирането на обществената поръчка се осъществява с кредитни средства, осигурени от общината. Поръчката обхваща изпълнение на строително-монтажни работи за ремонт на тротоарите по  ул. „Добруджа“ от кръстовището на ул. „Странджа“ до кръстовището с ул."Княз Борис".

Ще бъдат подновени и настилките по ул. „Търговищенско шосе“ път от бул."Априлско въстание“ до СЦ „Лудогорец“, ул. „Дъбрава“ от площада с ул. „Плиска“ до „Гатко“, ул. „Йордан Чобанов" от ул. „Ив.Вазов“ до бул. „Кн.Борис“, ул. „Антим“ от ул. „Г.С.Раковски“ до бул. „Кн.Борис“ и др.

На подходящи места ще се оформят рампи за хора с увреждания и детски колички. По улиците ще се извърши самостоятелен ремонт на тротоари без ремонт на уличната настилка, а в отделни участъци може да се извърши замяна на първоначално предвидения вид настилка с друг.

Предвидено е ремонтните дейности да завършат през месец декември.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама