"Ботев" (Пловдив) отстъпи на "Пирин" в първата си лятна контрола

09:06, 25 юни 15 / Спорт 25 363 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборът на "Ботев" (Пловдив) допусна минимална загуба в първата си лятна контрола. "Канарчетата" отстъпиха с 0:1 на новия член на "А" група "Пирин" (Бл) в проверка, състояла се на терена в Ракитово, съобщиха от клуба.

Единственото попадение в двубоя бе дело на Мартин Тошев, който се възползва от груба грешка на вратаря Петър Денчев секунди след началото на второто полувреме.

Треньорът на "жълто-черните" Петър Пенчев можеше да разчита на едва 13 полеви футболисти в дебютната предсезонна проверка.

През първото полувреме противниците си размениха по две добри възможности за гол. Първо в 13-ата минута "Ботев" организира добра атака, при която Божидар Васев намери с параболичен пас в наказателното поле Станислав Дрянов, който свали топката за Александър Колев, но ударът на тарана не бе добър и топката излезе в аут. 

В 22-ата минута Станислав Дрянов пропиля най-чистото положение преди почивката, след като получи подарък от вратаря на "Пирин", но останал очи в очи с него стреля в тялото на стража.

Секунди след началото на втората част току-що появилият се в игра Петър Денчев допусна груба грешка в собственото си наказателно поле и позволи на Мартин Тошев да му отнеме топката и необезпокояван да я вкара в мрежата за крайния резултат 0:1.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама