Бургазлийка и кореец ще се женят на Света Анастасия

09:54, 25 юни 15 / Любопитно 25 397 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бургазлийката Дамяна и кореецът Санг Ву са избрали да си кажат заветното "Да" на остров Света Анастасия. Това ще се случи тази събота, 27 юни, в присъствието на роднини и приятели. Заедно със 100 свои гости младоженците ще отплават към мястото на събитието с общинския катамаран "Анастасия".

Това е първата сватба на острова край Бургас, откакто бе реновиран през миналата година, съобщи неговият управител Павлин Димитров за Topnovini.bg. Засега има предвидена още една брачна церемония за края на месец юли. Иначе Дамяна и Санг Ву ще тръгнат по различно време за Света Анастасия – така предвижда планът за сватбата. Те са се запознали в университет в чужбина и си общуват на английски език. На бракосъчетанието се очаква да присъстват техни приятели немци и англичани от университета.

Във връзка с организирането на сватбеното тържество и превозът на гостите, разписанието на корабите, пътуващи до остров Света Анастасия, ще е следното:

11.30 часа - кораб "Есмералда", тръгване от Острова - 14.00 часа

12.00 часа - кораб "Анастасия", тръгване от Острова - 14.30 часа

16.00 часа - кораб "Есмералда", тръгване от Острова - 18.30 часа

17.00 часа - кораб "Кук", тръгване от Острова - 19.30 часа

18.00 часа - кораб "Анастасия", тръгване от Острова - 20.30 часа

Мястото на тръгване е Морска гара - Бургас. Екобусчетата, които улесняват достъпа до там, ще се движат по график на всеки 15 мин. Цената на билета е 1 лв. в едната посока, а деца до 7 год. пътуват безплатно.  Маршрутът, по който се движат, е Морска гара - паркинг пред "Старата фрегата" - площадката пред входа на централен плаж - Моста и обратно.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама