Старозагорец блъсна двама руснаци на „зебра” в Поморие

12:45, 25 юни 15 25 444 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мъж от Стара Загора блъсна с автомобила си двама руснаци на пешеходна пътека в Поморие. Инцидентът е станал вчера около 20,00 ч. в района преди кръстовището на улиците „Княз Борис I” с „Европа”, съобщиха от полицията.

43-годишният мъж управлявал леката си кола „Тойота Корола” с несъобразена скорост в централната градска част в посока кв. Свети Георги, когато ударил пресичащите на „зебра” двамата руснаци – 65-годишната Г. П. и съпруга й Й. П. – 51-годишен, отседнали в морския град. Жената е получила фрактура на левия крак и е настанена за лечение в бургаската болница, няма опасност за живота й. Съпругът й получил охлузни рани и натъртвания. Той е прегледан и освободен за домашно лечение.

Пътен инцидент е станал вчера и в района на главната алея в Слънчев бряг до „Морски санаториум”. Катастрофирали са товарен автомобил „Мерцедес Вито” и мотоцикет „Ямаха Маджестик”. 30-годишният шофьор на микробуса, извършвайки ляв завой, отнел предимството и блъснал мотопеда, управляван от 35-годишен мъж от с. Гюлювцам. Той е настанен за лечение в бургаската болница с фракура на левия лакът, без опасност за живота. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама