Адвокатът на убиеца от "Струма": Ще се предаде до часове

07:52, 29 юни 15 25 641 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Имам уверението на Емил Чачев, че ще се предаде. Очаквам да го направи до часове". Това заяви в ефира на Нова телевизия адвокатът на убиеца на работника от автомагистрала "Струма" Росен Недин.

Той е категоричен, че клиентът му нямал намерение да напуска страната. Недин разказа и версията на Чачев за инцидента. А тя е, че починалият Николай е потрошил колата му след преследване.

"Емил ми обясни, че с някакъв предмет е ударен автомобилът му, започнало е преследване по пътя, бил е засечен, после е бил ударен, с палка. Той е бил вътре със съпругата си, на връщане от Петрич", обясни още защитникът и допълни, че не може да потвърди дали клиентът му е ударил жертвата си с камък.

Съпругата на Чачев, който е по-известен с прякора си Ембака, е задържана за едно денонощие. Тя ще даде показания когато започне производство по случая. Адвокатът коментира, че местните жители масово нарушават забраната за движение по магистралата.

"Попитайте дали няма оплаквания от други хора срещу Чивиев, че са спирани и са били заплашвани. Така поне разбрах от ваши колеги”, заключи той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама