До седмица приключва ремонтът на тротоарите във Велико Търново

07:50, 06 юли 15 25 250 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Ще ремонтираме тротоарите последователно в двете посоки, а не едновременно, за да не затрудняваме гражданите“, заяви Даниел Панов. "Ремонтът на тротоарите по великотърновските улици е проект, който е предаден още при предното правителство.

В момента има одобрени средства за ремонта на тези улици и тротоари. Всичко там върви по план. Издадени са разрешителни, съгласувателните процедури също са по план”, заяви  кметът на Велико Търново Даниел Панов.

Той отчете като грешка това, че ремонтът на тротоарите по бул. „България”  се прави едновременно, но увери, че изграждането на следващите тротоари ще бъде съобразено с изискванията на гражданите.

Освен това каза и, че е издал заповед, според която ще текат ремонтите на тротоаите последователно от едната и след това от другата страна на централните улици и така те няма да затрудняват предвижването на жителите на Велико Търново.

Кметът допълни, че ремонтите вероятно ще приключат до седмица. На въпрос кога ще започнат ремонтите в централна градска част инж. Панов отговори, че това зависи от срокът, в който ще приключат съгласувателните процедури, които текат към моментна.

Той добави, че в момента ВиК и енергоснабдителното дружество в региона извършват дейности по ул. „Димитър Буйнозов” в старата столица.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама