Обявиха поръчка за ремонт на покрива на Общинския културен център в Разград

09:47, 06 юли 15 25 259 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Разград обяви обществена поръчка за избор на изпълнител на СМР за ремонт на покрива на Общинския културен център. Прогнозната стойност на поръчката е в размер на 50 000 лева без ДДС, а финансирането ще е с целева субсидия.

Покривът с медна ламарина е изпълнен през 1988 година. Върху наклонена бетонова плоча са монтирани дъсчена обшивка и покритие от медна ламарина. Отводняването става в бетоново корито тип френски олук с борд и чрез воронки.

Плоският покрив над ниската част /администрация/ е изпълнен през 1994 година от три пласта воалит  и около 10 см пресята баластра за защита от слънцегреене, бордовете са от медна ламарина. През годините са извършвани частични ремонти в местата, където се е появявал теч.

Обществената поръчка обхваща изпълнението на ремонтни работи  по  горепосочените части на  съществуващия покрив – плосък покрив над административно тяло и покрив обшит с медна ламарина. Ремонтът ще се извърши с  PVC хидроизолационна мембрана, свободно положена и механично закрепена.

Офертите на кандидатите за участие в обществената поръчка ще се приемат до 16 юли, а отварянето им е на 17 юли от 10 часа в зала 102 на общината. Критерият за оценка за избор на изпълнителя на ремонтите ще бъде икономически най – изгодна оферта.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама