Плевенският клуб "Българско хоро“ отпразнува седми рожден ден

10:53, 06 юли 15 / Култура 25 302 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Празник по повод седмата годишнина на клуб „Българско хоро“ е събрал стотици приятели на българските народни танци. Събитието е било уважено от депутата Владислав Николов от ГЕРБ, кметът на Община Плевен проф. Димитър Стойков и Генади Динков, член на общинското ръководство на партията, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ-Плевен. Гости на празника са били и приятелски клубове от цялата страна.

Кметът на Плевен проф. Стойков е поздравил членовете и ръководството на клуб „Българско хоро” с отбелязването на 7- мата годишнина.

„С вашата апостолска работа правите така, че магията, красотата, уникалността и любовта към нашия фолклор да се предават на младото поколение, а те от своя страна, запленени от неговата магия, да го предадат на своите наследници. Искам да ви пожелая крепко здраве, бодър дух, още дълги години да обучавате всички желаещи на български народни танци”, е казал в поздрава си към празнуващите кметът.

Проф.д-р Стойков е поздравил клуба за постижението на Балканския шампионат. На това състезание през юни „Българско хоро” е завоювал златен медал и е станал Балкански шампион.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама