Четирима хулигани глобиха в Шумен

11:38, 06 юли 15 25 369 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Четири акта по Указа за борба с дребното хулиганство са съставени за времето от петък до неделя, съобщават от Областната дирекция на МВР в Шумен.

В неделя преди обяд 67-годишният Ш.Ш. от село Ловец бил спрян за проверка на ул.”Алеко Константинов” в Шумен. Авто-патрулен екип му съставил акт за установено административно нарушение, което мъжът отказал да подпише. На място пристигнал друг патрулен екип. Водачът отправил обиди към полицейските служители. За непристойни действия на обществено място е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление и му е съставен акт.

Актове са получили и мъж и жена от Шумен, които в нетрезво състояние отправяли обиди към граждани. Сигнал за скандал на паркинг пред търговски обект на ул.”Бели Лом” в града е получен в събота около 19 часа . За изясняване на ситуацията на място е изпратен полицейски екип. Установено било, че П.Б. на 43г. и 59-годишният Й.П. отправяли обиди към няколко мъже и жени, клиенти на магазина. Двамата били помолени от охраната да спрат да се разправят с клиентите, но към тях също били отправни обиди. За нарушаване на обществения ред и непристойни действия са задържани за срок до 24 часа в полицейския арест.

Друг сигнал за скандал е получен в неделя малко след 06.30 ч. Полицаите отишли на място в закусвалня на ул.”Съединение” и установили, че мъж в нетрезво състояние предизвикал скандал в закусвалнята. На място пристигнали частни охранители, към които 36-годишният Б.Б. от Шумен отправил обиди и закани. Мъжът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление и му бил съставен акт.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама