Димитър Здравков: Направеното не е малко, но ни предстои много работа

13:03, 06 юли 15 / Политика 25 415 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Настоящият кмет на Община Садово Димитър Здравков получи доверието на членовете на БСП и бе номиниран за втори мандат от левицата. Здравков бе единствената номинация за кмет на общината, излъчена от всички парлтийни организации, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Считам, че направеното никак не е малко, сподели в своя отчет кметът, като припомни инвестициците в инфраструктурата, образованието, социалните дейности, работата по европейски проекти. 

Само през последната година по програма "Растеж и развитие на регионите" бяха усвоени близо 1 800 000 лв., с които бе направен по един приоретитен проект във всяко от селата на общината. В шест от селата бяха реализирани и проекти  по ПУДООС. С общински средства бе  възстановена и спортната зала в Садово, ремонтирана бе сградата на клуб Тракиец, общо пет са футбулните клубове, които се спонсорират от общината. 

Това стана възможно и заради добрата финансова политика на общинското ръководство, което успя в рамките на мандата, без да увеличава местните данъци да покачи приходите от тях със 700 000 лв., каза още Димитър Здравков.

"Предстои ни много работа и се надявам да да имаме възможността да продължим да работим за жителите на общината за по-добър и достоен живот", каза в заключение кметът на Община Садово.

Конференцията утвърди и номинираните кандидати за кметове на села от общината и листа общински съветници. Водач на листата ще е Атанас Телчаров, председател на структурата на левицата.

"Средната възраст на седемнайсетте канидати в нея е 41 години, като само двама са кандидатите, които са били и в предишния местен парламент", добави Телчаров при нейното представяне.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама