Рок легендата Крис Норман с концерт в новата арена на Пловдив

13:36, 06 юли 15 / Култура 25 328 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Рок легендата Крис Норман от бандата "Смоуки" ще тества многофункционалната зала "Колодрума" в Пловдив с концерт на 19 октомври т. г. Това стана ясно на специална пресконференция по случай първото музикално събитие в новата арена на Града на тепетата.

Специален екип инженери ще настроят акустиката в залата. За самия концерт на рок звездата ще бъде инсталирана чисто нова немска озвучителна система, похвалиха се организаторите от "Арт БГ".

По време на шоуто в залата ще бъдат поставени огромни LED стени и няколко камери за близки планове, както и специално разработена осветителна система.

"Това е събитието на годината за Пловдив. Трудно е да си първи е нещо, а това е първият концерт в залата, но с общи усилия ще се справим", заяви продуцентът на организаторката компания Даниел Стефанов.

"Всички ще бъдем улеснени с такава зала", категоричен е той и допълни, че благодарение на "Колодрума", Пловдив ще приема и други големи звезди.

"Концертът на Крис Норман ще е като подарък и празник за пловдивчани", заяви кметът на Пловдив Иван Тотев.

В програмата на Крис са заложени незабравимите му парчета с бандата "Смоуки". За концерта в Пловдив легендата ще пристигне със своя банда и обещава незабравимо шоу за своите почитатели в Града на тепетата.

Билетите за събитието вече са в продажба. Първите 500, стигнали до касите или поръчали онлайн, ще получат 10 лв. отстъпка, казаха организаторите. Билети има в Билетния център до Общината, в мрежата на Евентим, Офис 1, бензиностанции ОМВ и Пикадили. Шоуто е с начален час 19.00.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама