ГЕРБ ще се бори за победа в 18 областни града

14:25, 06 юли 15 / Политика 25 471 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Политическа партия ГЕРБ обяви набелязаните си цели преди местните избори на 25 октомври, както и част от номинациите си. Това се случи на пресконференция в централата на ГЕРБ. На нея присъстваха председателят на парламентарната група на партията Цветан Цветанов и Цветомир Паунов, зам.-предсеадтел на Националния предизборен щаб, предаде репортер на София Topnovini.bg.

Слоганът на партията е "Видими резултати за България". Във всяко населено място те ще се различават единствено в името на града или селото, които ще бъдат поставяне на мястото на България.

На областно ниво всички настоящи кметове на ГЕРБ ще получат доверие за нов мандат. Целите пред партията са да спечели между 14 до 18 областни града, както и кметските места в над 100 общини. Според разчетите на Цветан Цветанов, който отново ще бъде шеф на предизборния щаб, мизата за общински съветници е над 1700.

Осем депутати ще влязат в битката на местните избори. Имената на седем от тях вече са ясни. Това са Вяра Церовкса в Перник, Валентин Василев в Разград, Любомир Христов в Шумен, Дарин Димитров в Търговище, Корнелия Маринова в Ловеч, Георги Андонов в Гоце Делчев и Кирил Котев в Сандански.

В 5 до 8 общини ГЕРБ може би ще се яви в коалиция. Това ще се случи на база резултат от предложенията и изводите, които са направени в по-малките общини.

"Няма партии табу, с които да се коалираме, освен БСП", каза Цветанов.

Той уточни, че ГЕРБ ще обяви всичките си кандидати на 13 септември. Самата кампания ще стартира от 25 септември и ще продължи до 23 октомври.

"В рамките на един месец ще се постараем да постетим всички областни градове. Целта е действително да покажем резултатите от управлението на нашите кметове", обясни Цветан Цветанов.

Предизборният щаб ще бъде съставен от познатите ни лица - председател Цветан Цветанов, зам.-председател Цветомир Паунов. За връзките с обществеността отново ще отговарят Никола Николов и Ванина Колева. ИТ-кампанията е поверена на Зоран Ангелов, а политическият маркетинг - на Елен Герджиков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама