Три коли се удариха в Асеновград

14:44, 06 юли 15 / Любопитно 25 301 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Три коли се удариха на ул. "Васил Левски" в Асеновград вчера, съобщиха от областната дирекция на МВР.

По първоначални данни лек автомобил "Мазда", управлявана от 29-годишен мъж, поради движение с несъобразена скорост и неспазване на дистанция удря отзад "Мерцедес".

От удара втората кола навлиза в лентата за насрещно движение и се удря странично в "Митсубиши", което било паркирано на улицата. Пострадал леко е водачът на "Мерцедес"-а, който е бил прегледан на място и освободен за домашно лечение. Няма данни за употреба на алкохол от участниците в катастрофата.

Челен удар без тежко пострадали е станал в района на хисарското село Беловица. Вчера, около 13.00 ч., в дежурната на РУП - Хисар е бил получен сигнал за катастрофа. Пристигналите на място служители установили, че лек автомобил "Фолксваген", управляван от 21-годишен пловдивчанин, поради движение с несъобразена скорост се блъснал челно в "Пежо".

Пострадали от сблъсъка, без опасност за живота, са 21-годишната пътничка в първата кола и 22-годишната пасажерка в "Пежо"-то. Те били откарана в болница за прегледи.

Момичето, возело се в "Фолксваген"-а е оставена за наблюдение в болничното заведение. Няма данни за употреба на алкохол от водачите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама