Хванаха в крачка алоизмамничка в Бургас

15:41, 06 юли 15 25 328 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Деца на измамена пенсионерка хванаха в крачка извършителката, съобщиха от полицията. Случката се разиграла в къща на ул. Филип Кутев” в събота следобед. 73-годишна пенсионерка е получила обаждане по домашния си телефон от непознат мъж, когото оприличила на внук си.

Непознатият поискал спешно пари назаем. Той казал, че сумата ще я вземе негова колежка. Дошла млада жена на домашния й адрес, на която пенсионерката предала сумата от 1910 лева. Преди да си тръгне обаче измамничката е заварена от дъщерята и зетя на възрастната бургазлийка. Те се усъмнили в поведението на момичето, спрели я и установили извършената измама, за която алармирали полицейските служители.

Установено е, че това е криминално проявената Веселина Георгиева – 26-годишна от Добрич. Тя е задържана за срок от 24 часа. Отнетата сума е иззета. На 2-ри юли Веселина Георгиева е получила от възрастни жени още две парични суми от телефонни измами – едната в размер на 300 лв., а другата – 500 лв. Работата по цялостното документиране на престъпната дейност на добричлийката продължава от полицейските служители.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама