Варненка отнесе камък в главата след уличен скандал

16:57, 06 юли 15 25 296 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
67-годишна жена се отърва с контузия на главата, след като бе ударена с камък от свой познат насред центъра на Варна, съобщиха от полицията.

Инцидентът се разиграл на 3 юли на ул. "27 юли". Мъжът, който е на 45-години и е от Казанлък,  и пострадалата жена се познават от години, но не са в добри отношения. След кратък спор дълго тлялата вражда прераснала в скандал, при който жената била ударена с камък в задната част на главата.

На място веднага е бил изпратен екип униформени, които задържали нападателя за 24 часа. Той не е осъждан досега. Не е ясна и причината за лошите отношения между двамата, но не ставало въпрос за пари, уточниха от полицията. След преглед в болницата пострадалата е освободена за домашно лечение.

По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Варненската районна прокуратура.

Ден по-късно, на 4 юли около 14 часа, подобен инцидент е станал и на пазарчето в квартал Чайка. 22-годишен мъж от с. Трънак по хулигански подбуди ударил  по главата друг младеж. Потърпевшият е на 20 години от Дряново.

Насилникът е задържан за 24 часа, след което в съдебно заседание му е наложена глоба от 200 лева по Указа за борба с дребното хулиганство (УБДХ).

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама