Нов полицейски автомобил и видеонаблюдение осигуряват в Генерал Тошево

16:32, 07 юли 15 25 337 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Нов полицейски автомобил ще бъде закупен и ще се монтира видеонаблюдение на места с високо обществено значение в Генерал Тошево, съобщиха от общинската администрация в добруджанския град. За целта от общинския бюджет са заделени 131 000 лева.

Предложението е на местните структури на Министерство на вътрешните работи с оглед създаването на безопасна и сигурна градска среда. 65 хил. лв. са предвидени за изграждане на две гаражни помещения за новите специализирани автомобили, които се очаква да получи местната пожарна служба. Очаква се строително-монтажните дейности да започнат до началото на септември, след провеждането на процедура по избор на изпълнител.

Поради обширната територия, която обхваща дейността на Районноно управление «Полиция», с 36 хил. лв. ще бъде закупен полицейски автомобил за нуждите на органите на реда. През последните 25 години общината е закупила и предоставила на районното полицейско  управление и РС „Пожарна безопасност и защита на населението” 5 нови автомобила, от които 3 с висока проходимост.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама