Съдът остави в ареста сливналията, обвинен в опит за убийство на Галя от Бургас

18:05, 07 юли 15 25 324 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Сливналията Георги Андонов, който е обвинен за жестокото нападение над 27-годишната Галина от Бургас, остава за постоянно в следствения арест. Това реши Бургаският окръжен съд. Магистратите прецениха, че мястото му не е в затворническото общежитие от открит тип, където в момента рецидивистът излежава присъда за убийство на баба си, извършено през декември 2008 година.

През годините той показал добро поведение затова изтърпява наказанието си при по-лек режим, което означава, че има връзка с външния свят. Именно заради това прокурорът поиска Георги Бабата да остане за постоянно в следствения арест под засилена охрана.

Веднага след задържането на Георги в неделя вечерта от полицията излезе информация, че той е признал за извършеното престъпление. Версията на адвоката му Камен Кънев обаче беше по-различна. „Ако според полицаи това е така, според мен не е. Той коментира, че нещата са доста по-сложни от това, което се говори. Все пак съдът реши да остави Бабата в ареста, вместо да го върне в затвора. 

Междувременно Георги Андонов влезе в съдебната зала днес с огромни синини, предаде репортер на Topnovini.bg в Бургас.

„По всичко личеше, че Георги е ял бой преди или след задържането си, тъй като раните му са още пресни. Той има синини по краката, ръцете, както и няколко такива по лицето.След като го докараха в съда, той дори не си направи труда да се скрие от обективите на фотоапаратите, както обикновено правят повечето арестувани. В съдебната зала нападателят на 27-годишната Галина не каза и дума. На въпрос от страна на съдията има ли да добави нещо, той отговори просто с „Не, нямам”. Андонов дори не се възползва от възможността, предоставена му от съда, за последна дума”, поясни репортер от Topnovini.bg в Бургас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама