Остават броени дни до идването на най-дългата пързалка в Царево

09:31, 11 юли 15 / Любопитно 25 405 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Точно една седмица остава до най-екстремното морско приключение по Южното Черноморие. В рамките на три дни – 17, 18 и 19 юли Царево ще се превърне в безплатен увеселителен парк за любителите на екстремни преживявания, напомнят от Общината.

Фестивала „Изпързаляй лятото“ идва в Царево с най-дългата водна пързалка в страната. Единственият по рода си фестивал ще предложи многобройни атракциони и DJ партита в рамките на три дни.

Както Topnovini.bg вече съобщи най-дългата пързалка ще бъде осветена и ще се разпростира по улиците на Царево, до пристанище „Мичурин”. Сред първите, пуснали се по най-голямата пързалка на Балканите, ще бъде и Део. Популярният водещ ще забавлява гостите на тридневното събитие. Компания ще му прави рапърът Играта, както и много диджеи.

В непосредствена близост до пързалката ще бъде разположен и Big Blop атракция -  комбинация между скачане на батут и скокове във вода. Тъй като Голямата възглавница може да изпрати всеки на няколко метра напред – тя ще бъде разположена в открито море, на пристанище Мичурин. Ще бъде изградена и рампа за скок с колела в морето. Любителите на сърфа ще имат възможността да наблюдават демонстрациите на професионалистите на водния спорт, както и да се обучават.

„Това е е единственият по рода си фестивал в България. Организира се за първи път, но амбициите на Общината са да го превърнем в традиция. За първи път в България една улица ще стане пързалка. Целият залив ще се превърне в импровизиран аквапарк, но не затворен с билетче, а свободен за всички. Ще има забавления както за най-малките, така и за големите. Две денонощия ще бъде непрекъснат купон”, заяви кметът на Община Царево инж. Георги Лапчев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама