Изнасят безплатни лекции във Варна за майчинството

12:20, 11 юли 15 25 342 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Безплатна лекция на тема "Майки навреме" ще се проведе във Фестивалния и конгресен център (ФКЦ). Програмата е на д-р Георги Стаменов, създадена за да отговори на една все по-тревожна тенденция, с която се сблъскваме ежедневно в работата ни - в днешния забързан и сложен живот, на фона на задълбочаващата се демографска криза, младите български жени все по-често отлагат раждането на първото дете за все по-късна възраст, докато годните й яйцеклетки - основата на здравото бъдещо поколение - неумолимо се изчерпват без външни симптоми, и по-важно - без тя да подозира за темпото, с което това се случва.

След провеждане на първите безплатни консултации със специалисти, д-р Стаменов ще запознае всички желаещи млади момичета с това как функционира биологичният часовник при жените. Специалистът по репродуктивна медицина ще отговори на редица въпроси, сред които може ли да се планира бъдещето спрямо биологичния часовник, кога е най-подходящото време за жените да станат майки, как да помогнем на момиченцата си да развият и съхранят в норма детеродните способности на телата си.

Д-р Стаменов и екип от специалисти ще отговорят на всички ваши въпроси и ще подкрепят и окуражат всяка мечта за щастие. На 11 и 12 юли в часовете между 11:00 и 17:00 двойки с репродуктивни проблеми ще имат възможност да се срещнат с водещи български специалисти напълно безплатно. Консултациите ще бъдат във ФКЦ, за да протече без стрес първият контакт. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама