ГЕРБ ще подкрепи шестима кметове за втори мандат в Бургаска област

13:50, 11 юли 15 / Политика 25 263 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Шестима от настоящите кметове на различни градове в областта ще се борят за втори мандат, подкрепени от ГЕРБ. Това са кметът на Малко Търново - Илиян Янчев, на Поморие - Иван Алексиев, на Царево - Георги Лапчев, на Приморско – Димитър Германов, на Созопол - Панайот Рейзи и на град Средец - Иван Жабов.

Новината съобщи пред журналисти заместник-председателят на ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов по време на откриването на новото депо на отпадъци до Малко Търново. Специален гост на събитието бе Бойко Борисов, придружаван от министъра на околната среда Ивелина Василева, земеделския министър Десислава Танева, зам.-министъра на енергетиката Жечо Станков, депутатите Димитър Бойчев, Иван Вълков, Диана Йорданова и други.

Най-голямо внимание бе обърнато на кандидатурата на Илиян Янчев, за когото премиерът Борисов обяви на всеослушание, че по време на мандатата си като кмет на община Малко Търново е успял буквално да я преобрази.

Илиян Янчев не остана длъжен на премиера, като благодари на правителството за положените усилия в района на Малко Търново да бъде изградено депо за 6,3 млн. лв. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама