Николай Копринков е кандидатът на БСП за кмет на община "Марица"

10:36, 12 юли 15 / Политика 25 963 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на село Труд Николай Копринков получи 100% подкрепа от съпартийците си и вече е официалният кандидат на партията за кмет на община "Марица", съобщиха от БСП - Пловдив.

При явен вот на конференция в петък делегатите гласуваха с пълно единодушие доверие на своя лидер Николай Копринков за кметската надпревара. На форума бе приета политическата платформа, по която бъдещият кмет на общината, кметове на населени места и общински съветници от БСП ще управляват община "Марица".

Николай Копринков обяви акцентите на своята предизборна програма, насочени към подобряване живота на хората в общината. Инфраструктура - ремонт на уличната мрежа и В и К инсталациите във всички селища от общината; Социални услуги - създаване на социален патронаж с доставка на безплатна топла храна на всички нуждаещи се, възрастни хора и хора с увреждания; Заетост и доходи - осигуряване на благоприятна бизнес среда, за да продължат инвестициите в региона, което от своя страна да доведе до разкриване на повече работни места за хората. Особено внимание в това отношение ще има към неразвитите райони в общината.

"Ние имаме добри шансове за победа в предстоящите местни избори. Чака ни много работа, за да можем наесен да имаме най-голямата група общински съветници, най-голям брой кметове по места и кмет на община", каза пред делегатите на конференцията Копринков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама