Близките на убития Георги Игнатов попитаха полицията къде е виновникът

20:31, 12 юли 15 25 500 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Приятели и близки на 16-годишния ученик Георги Игнатов, който беше убит посред бял ден в Борисовата градина преди повече от месец, се събраха днес в парка, за да поднесат цветя и да почетат паметта на своя приятел. 

Днес се навършват 40 дни от убийството на Георги. Ученикът от Търговско-банковата гимназия беше убит от удар с нож. Инцидентът се случи на 2 юни посред бял ден, в близост до конната база в Борисовата градина. Полицията все още не открила убиеца.

Приятели, съученици и роднини на Георги се срещнаха в Борисовата градина, вървяха от езерото "Ариана" до мястото, на което той беше намерен. Запалиха свещи, поднесоха цветя и не можаха да сдържат възмущението си от полицията. Не е нормално, според тях, да не е разкрит извършителя на убийство, извършено през деня и то на едно от най-оживените места в столицата.

Това, с което разполага полицията и е публично, е записът от видеокамера в района, на който се вижда притичващ младеж. Качеството на видеото е достатъчно добро и лицето на момчето се вижда.

Преди дни МВР разпространи нови снимки на евентуален свидетел, заснет край мястото на убийството, но до момента никой не го е разпознал. Информация за разследването нямат дори най-близките на убитото момче.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама