Община Разград търси превозвачи по три автобусни линии

07:40, 14 юли 15 25 285 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Разград търси лицензирани превозвачи за пряко възлагане за срок от 6 месеца на превозите от общинската и републиканската транспортни схеми в пакет по три автобусни линии, съобщават от местната управа. Едната от тях е Русе - Разград, а другите две са Разград - Гецово и Варна - Разград.

Междуселищната автобусна линия Разград - Гецово се изпълнява с автобуси, пригодени за превоз на трудно подвижни лица, отбелязват от общината.

Часовете за изпълнение на курсовете по маршрутните разписания на автобусните линии, включени като пакет в обособена позиция №7 и образец на заявлението до кмета на община Разград за заявено желание за възлагане на обществен превоз на пътници са публикувани на интернет страницата на общината.

През миналата седмица областният управител подписа решение, с което разреши на кмета на общината да възложи без конкурс извършването на автобусен превоз на пътници по горепосочените линиите за период от 6 месеца. 

Това се прави поради наличието на обществен интерес и необходимост от спешно осигуряване на превозвач по тези линии от общинската и републиканската транспортна схема от квотата на община Разград. Решението на областния управител влиза в сила на 22 юли.

Заявления за възлагане на превозите с приложени документи ще се приемат в деловодството на общината от 9 до 17 часа на 23 и 24 юли.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама