29 свободни места за учители обявени в РИО-Плевен

10:05, 14 юли 15 25 1966 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
29 са свободните места за възпитатели и учители, обявени на сайта на Регионалния инспекторат по образованието – Плевен. Четири плевенски школа търсят педагози – Гимназията с преподаване на чужди езици, ПГ по облекло и текстил и ПГ по мениджмънт и хранителни технологии, както и ОУ „Св. Климент Охридски“.

В Езикова гимназия търсят възпитател за най-малките ученици, както и учители по изобразително изкуство, испански език, по български език и литература, физическо възпитание и спорт, както и по ИТ и информатика. В гимназията по облекло имат нуждата от ръководител на компютърен кабинет. В ПГ по мениджмънт и хранителни технологии са обявили места за учители по руски език и по продесионална подготовка – ресторантьор и хранителни технологии.

В ОУ „Св. Климент Охридски“ имат две места за възпитател и за начален учител с английски език. Едно място за учител е обявило и ОДЗ No7 в Плевен.

Останалите свободни места са в училища в областта – в село Глава търсят трима начални възпитатели, учител по английски език и в подготвителен клас. Места са обявени и в школата в Кнежа, село Милковица, с. Рупци, интерната в село Подем и т.н.

В СОУ „Неофит Рилски“ в Кнежа търсят и работник в кухня, готвач и домакин.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама