Изграждането на детска площадка обсъди с жители на жк „Дружба” кметът на Плевен

11:49, 14 юли 15 25 325 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на Община Плевен проф. д-р Димитър Стойков се е срещнал вчера с живущи в района на бл. 331 и 332 в жк „Дружба”, информират от пресцентъра на местната управа. Поводът е бил инициирана от тях подписка за изграждане на детска площадка в близост.

В срещата са участвали и зам.-кметът арх. Трифон Иванов, председателят на Общински съвет-Плевен Дарин Ангелов и общинският съветник Владислав Монов.

По време на разговора са били обсъдени възможностите за построяване на детска площадка на общински терен недалеч от бл. 335 или до бл. 329. От Община Плевен ще очакват категоричното мнение, подкрепено с подписи на живущите там за точното място, след което ще започне проектирането на съоръжението и впоследствие неговото изграждане.

Бил е поставен и въпросът за ремонт на стълбищна площадка в района. Искането е заявено още в началото на 2011 г., но полученият тогава отговор от Общината гласи, че няма достатъчно финансови средства за целта. Предложението ще бъде внесено отново и обсъдено изпълнението му.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама