Георги Гергов с най-много номинации за кмет на Пловдив от БСП

15:23, 14 юли 15 / Политика 25 267 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Градският и областен лидер на БСП Георги Гергов е с най-много номинации за кмет на Пловдив, съобщиха от соцпартията.

Петима са номинираните от основните партийни организации, утвърдени са от районните конференции и са подписали необходимите документи, уточниха от БСП - Пловдив. Гергов, който е посочен от 64 първични структури, е следван от председателя на групата общински съветници и директор на Английската гимназия Николай Радев с 40 номинации.

Бившият заместник-министър на образованието и дългогодишен директор на Математическата гимназия Кирчо Атанасов е издигнат от шест основни организации. С по две номинации са общинската съветничка и управител на "СПА център Новотел - Пловдив" Минка Сърнешка и инж. Петър Бояджиев.

БСП - Пловдив, ще определи своя кандидат за кмет на града на 29 август, когато ще заседава висшият партиен форум на социалистите под тепета. На заседанието делегатите на конференцията ще подредят съветническата листата и ще одобрят предизборните послания, с които ще участват в местния вот. Социалистите ще приемат отчетите на народния представител Георги Търновалийски и на групата съветници, както и оценка за работата на общинските съветници от БСП.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама