20-годишен бере душа след жестоката катастрофа на пътя Карлово - Пловдив

16:07, 14 юли 15 25 395 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тежко е състоянието на 20-годишния шофьор на "Мерцедес"-а, който катастрофира днес на главния път Пловдив - Карлово, съобщиха за Пловдив Topnovini.bg от УМБАЛ "Свети Георги".

След приема в болницата лекарите са установили, че младият мъж има черепно-мозъчна травма, фрактура на базата на черепа и мозъчен оток, гръдно-коремна травма, фрактура на едно ребро, частичен пневмоторакс, двустранна контузия на бял дроб, открити фрактури на дясното бедро и дясната предмишница и фрактура на лявото бедро. Предстои му операция по спешност от ортопедичен екип, казаха дежурните специалисти. Има реална опасност за живота му.

Кметът на Калофер Румен Стоянов, който пътуваше в същата кола, е без животозастрашаващи наранявания. При него е установена само гръдно-коремна травма и повърхностна рана на главата. В момента лекарите извършват допълнителни изследвания, за да изключат наличието на други травми.

Мъж, пътувал в друг автомобил, пострадал в същата катастрофа, е с фрактура на лявата предмишница. Животът му също е вън от опасност, казаха дежурните лекари.

На всички пострадали са направени пълни кръвни изследвания и скенер, уточниха от УМБАЛ "Свети Георги".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама