Животът на намушканата бургазлийка Галина е вън от опасност

17:13, 14 юли 15 25 364 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Вече няма опасност за живота на 27-годишната Галина, която беше жестоко намушкана с нож от настоящия си приятел Георги Андонов-Бабата. Състоянието на момичето вече е стабилно, обясниха за Topnovini.bg от пресцентъра на МБАЛ-Бургас. Младата жена е преместена от Реанимация в Хирургическото отделение на болницата, където ще продължи да се лекува. Не може обаче с точност да се каже колко ще продължи следоперативния период.

Припомняме, че 27-годишната бургазлийка беше наръгана с нож на 4 юли сутринта от приятеля си Георги Андонов. Инцидентът станал в района на бл. 61 в к-с "Славейков", където живеела младата Галина. След разправия с него тя побягнала в посока бл. 60, но 28-годишният Георги Бабата я настигнал и й нанесъл над 10 удара с нож по тялото.

По-късно стана ясно, че Георги Андонов по прякор Бабата изглежава присъда за убийство на баба си, извършено през 2008 година. По време на инцидента с Галина, Андонов е бил в двудневен отпуск. За добро поведение той изтърпявал наказанието си в общежитие от открит тип, с по-лек режим, макар присъдата му да не е никак малка - 12 години и 1 месец. Андонов е осъждан и за няколко кражби.

По време на мярката му Бабата нито веднъж не каза, че съжалява за нападението над приятелката си. Така след няколко часа размисъл Бургаският окръжен съд реши да остави за постоянно в ареста рецидивиста.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама