Фенове на "Черноморец": Събев продай клуба, ако не можеш да го издържаш

19:53, 14 юли 15 / Спорт 25 354 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В отворено писмо до медиите „сините акули“ на "Черноморец" призоваха собственика на клуба Митко Събев да вземе решение какво точно иска да прави с него. Те са категорични, че ако Събев не може да управлява и издържа "Черноморец" трябва да го продаде.

„В последните две години нашият любим клуб "Черноморец" (Бургас) буквално е оставен на автопилот, в резултат на което се срина от 4-о място в А група и претендент за участие в Лига Европа до В група. Агонията продължава и в момента, като по-малко от месец преди началото на първенството в Югоизточната трета дивизия все още не е назначен старши треньор на представителния отбор. Това е ситуация, която не само не бива да се допуска, но и не дава спокойствие нито на нас като привърженици, а би трябвало да притеснява и вас като собственик на клуба“, казват феновете.

По думите им това обаче не е единствения проблем. И да има таланти в клуба, те постоянно бягат, разочаровани от ситуацията в "Черноморец".

„Не е нормално клуб на прага на своята 100-годишнина, който винаги е бил емблема на града, да се намира в положението, в което е. Ние сме ви благодарни за всичко, което направихте в 10-те години начело на "Черноморец", за изграждането на спортна инфраструктура като Кампуса, за инвестициите и създаването на положителен имидж, но последните няколко години нещата просто не са същите“, коментират още привържениците.

Засегнатите призовават Събев да предприеме действия за развитието на "Черноморец", ако ли пък не - да продаде клуба.

Екипът ни не можа да се свърже със собственика на клуб „Черноморец“ Митко Събев за коментар. Медията обаче му предоставя право на отговор. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама