5% намаление на билети и карти прави ПФК “Лудогорец” за синдикални членове

09:06, 15 юли 15 25 274 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
5% отстъпка от стойността на абонаментните карти за новия футболен сезон осигурява ПФК „Лудогорец” за членове на КНСБ, след като двете страни подписаха споразумение, съобщиха от Регионалния съвет на синдиката в Разград.

Желаещите да закупят по-евтините карти е необходимо да заявят това на синдикалния председател или в офиса на КНСБ-Разград, откъдето списъкът с имената ще бъде предоставен на касите на клуба.

Петпроцентната отстъпка ще важи и за билетите за предстоящите мачове на „Лудогорец”, като за улеснение на желаещите, от синдиката ще посредничат за общо закупуване на билетите по предприятия и фирми, където има синдикални организации срещу предварителна заявка.

КНСБ подписа споразумения и с няколко разградски фирми, за подпомагане на своите членове с по-евтини покупки. „Тандем флекс” ООД - магазин за авточасти на бул.”България”, осигурява  15 % отстъпка за всички авточасти и 5 % при  покупка на  гуми. С 5 %  намаление ще могат да се закупуват и лекарства от аптеките „Генезис” в Разград, Кубрат и Цар Калоян.

За дамите от синдиката е договорен  същия процент при закупуване на дрехи и чанти от магазин „Юнона” -срещу ДЗИ на ул. „Кирил и Методий”.

Синдикалните членове доказват своята принадлежност към КНСБ или с членска карта, или чрез подписан и подпечатан талон от офиса на Регионалния съвет на конфедерацията.

„Нашата идея  е да подпомагаме разградски фирми и производители, като в същото време  да облекчаваме нашите членове. Искам да благодаря на местния бизнес, които към момента откликнаха на нашата инициатива и ако има други фирми – хранителни или в областта на услугите, които биха желали да  правят отстъпки за синдикални членове, готови сме да си сътрудничим”, заяви председателят на КНСБ в Разград Грациела Ранкова.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама