Криминалисти щурмуваха бардака на Ники Киреча във Варна (обновена)

09:53, 15 юли 15 25 1879 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Знаков арест на близък до варненски сводник е реализиран при специализирана полицейска операция в понеделник, 13 юли, разкри АФЕРА, изтъквайки, че приносът за това е изцяло на новото ръководство на ОД МВР-Варна.

От пресцентъра на вътрешната дирекция потвърдиха за акция на "Криминална полиция" по линия на търговията с плът, но засега отказват да огласят каквито и да било подробности, включително дали е задържан братът на Ники Киреча – Ивелин Иванов.

Години наред прословутият бардак на Киреча функционира безнаказано в лъскава сграда на ул. "Мир" под явен полицейски чадър. Въпросът бе повдигнат на първата пресконференция на новото ръководство на МВР-Варна от разследващия журналист Веселина Томова, а старши комисар Даниел Пашов обеща да провери случая. Два месеца по-късно има реализация. 

Публичният дом на Киреча е на територията на ІІ РУП, където началник открай време е съпругът на районната съдийка Валя Цуцакова – Чавдар Нанков. Същият дори оглави за кратко варненската полиция, но бе върнат на стария си пост, след като набеди психично болен младеж за извършител на серия автомобилни палежи.

Официална информация за полицейската акция можете да прочетете ТУК

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама